1 Läs mer >>
Ja
 
Det blev en riktig skitdag..
Sov skit. Vaknade till ett meddelande från csn som strulade. Ringde dem och fixade med det. SKulle scanna in och skicka sjukskrivningen. Höll på med det tills jag grinade. Första besöket hos psykologen.. Kommer ut och har fått ett riktigt drygt svar från en kundservicearbetare på CSN som inte ens var riktigt eller fullständigt.
 
Vi satte oss i bilen på en parkering och jag tog min absolut sista energi till att ringa CSN igen och fick prata med en hjältinna som höll med om att som han skrivit får man inte ens skriva. Sen var det ÖHT inte korrekt loggat, min sjukskrivning var inte kopplad till mitt ärende, INGENTING!! IDIOT säger jag om honom..
 
Men Gerd.. Hon fixade allt med mig i luren och sa åt mig att släppa det nu för nu ligger det hos CSN och försäkringskassan att ordna allt.
 
Vi handlade och åkte hem och jag är så hjärntrött..
Så jävla trött bara.
 
Kram på er
Pauline
 
 
 

Skitdag

0 Läs mer >>
Var hos läkaren idag igen.
De tog nio rör blod för prover. Sen blev sjukskrivningen klar.
 
Utmattningssyndrom. 
Sen får vi se vad proverna visar.
 
Vi åkte och åt lunch på Bryggan på baronen efter, vansinnigt gott och vi blev så mätta båda två. Köpte en matta på Lagerhaus och sen åkte vi hemåt. 
 
Försöker väl förstå vad det här innebär.
Vila, återhämtning och "hitta min själ" är vad det står i sjukskrivningen. 
 
Har för första gången på jag minns inte ens suttit i solen på balkongen i över en timma och bara lyssnat på podd. 
 
Ett litet steg.
 
Kram på er
Pauline 
 

Måndag

0 Läs mer >>
Hej på er
 
Jag tror ni kan räkna med en del uppdateringar framöver.
Jag TROR men jag kan inte garantera något.
Som ni vet har jag läst för min examen under våren och jag blev tvungen att byta värktabletter mitt i terminen.
Jag har inte mått sådär jättebra efter det. Värk och den ganska stora ansträngningen av heltidsstudier har gjort att sak efter sak har fått stå till sidan. Jag slutade träna. Jag slutade läsa annat än facklitteratur. Jag har inte alls hängt med i de forum jag är med i och så vidare..
 
Allt det som egentligen ska ge energi så att man orkar studera fick väljas bort och till slut blev jag fysiskt och mentalt så trött och sjuk att jag orkade sitta vid datorn i fem minuter sen grät jag. Antingen av smärta eller av utmattning. Så nu är jag sjukskriven.
 
Jag har lämnat in min B uppsats. Den opponeras av någon. Men jag kommer inte engagera mig i att gå in och läsa något för jag är sjukskriven. Imorgon kommer vi att ta en massa prover hos läkaren och jag kommer få en psykologkontakt (efter att ha bett om det i tre år). Då kommer jag också att få ett sjukintyg i handen som jag kan scanna in och skicka till alla berörda parter.
 
Jag är sjukskriven till Augusti.
 
Jag har fått stränga order om att vila, återhämta mig och få frisk luft.
 
Min tanke är att jag behöver hitta tillbaka till mig själv så att jag orkar göra saker för mig. Så jag kan få in rutiner igen. Träna. Promenera. Fotografera. Läsa..
 
Men vi börjar enkelt.
 
Jag lämnar tillbaka all litteratur till biblioteket imorgon efter provtagningarna, så jag slipper känna den stressen. Sen ska vi äta lunch ute så att jag får tillbaka lite energi efter läkarbesök och så.
 
Sen får tiden utvisa vad mer jag orkar.
 
Kram på er
Pauline
 
 

Att erkänna att man i...