0 Läs mer >>
Jag har verkligen inte skrivit sedan 30 maj..
 
Det beror på att det har varit en helt galen sommar. Och jag menar verkligen helt galen. Allt från förstörda tält på handikappcampingen på sweden rock till csn som istället för att betala ut mina pengar skickade fakturor på 31000 och jag fick sitta fast på ett tåg mitt i skogen flera timmar som sj sen inte ville ersätta (det är löst även csn) och som om inte det var nog hade jag tre dödsfall Min utmattning sköt genom taket och jag fick ren och skär ångest. Sökte hjälp men läkaren jag träffade var heeelt lost. Psykologen jag gick hos likaså. men när min ordinarie läkare kom tillbaka började det reda sig. Fast jag fick ett totalt utbrott i hans rum innan det ordnade sig.
 
Jag var så förstörd rent psykiskt att han remitterade mig till psyk (igen) och ringde upp överläkaren när vi satt i rummet. Sen förlängde han min sjukskrivning till sista augusti eftersom ptja.. Den där vilan jag skulle ha i Juni och Juli.. Den blev liksom inte av med allt detta..
 
Så nu i Augusti har jag vilat. Och varit på psyk.. Som har tagit över mitt ärende helt. Och gett mig stämningsutjämnande mediciner och ångestdämpande. Bipolär säger de. Och ja, jag har sökt för den här oobalansen sedan sena tonåren!! Jag är så tacksam för den hjälp jag fått därifrån. Och så snabbt när min läkare väl tog tag i det.
 
Och igår var jag på gastroskopi. Får se vad läkaren säger om det.
 
Nu väntar jag bara besked från csn om höstens studier och lite sånt men det känns lugnare och jag är mer avslappnad än jag varit på väääldigt länge.
 
Idag var vi på mördarpensionärernas veckoträff på Citygross.. Haha.. Folk alltså. Blev både påkörd och förolämpad men vad svarar jag på det?
 
 
 
Jag har en hel del kul att berätta också men de får bli en annan dag.
 
Kram på er
Pauline
 

Jösses