0 Läs mer >>
SIXX:A.M firar tioårsjubileum för The Heroin Diaries! I samband med det har de lagt upp pre order packs på pledge music. 
Det är lite allt möjligt från bara cd till ett jättepaket med signerade prylar..
 
Jag kunde ju inte låta bli så jag beställde ett "mellan" paket med vinyl (kan ju inte saknas i samlingen), inbunden numrerad bok med ny artwork och nytt material, en journal, en dvd och en bok med personliga hälsningar från bandet. 
Det kommer först i oktober november nån gång men det är lite som en morot!! Plugga och veta att sen kommer de här gobitarna hem. 😁
 
Jag unnar mig det som känns viktigt för mig. 💜
 
Kram på er
Pauline

Samlingen

0 Läs mer >>
Hade tid hos tandläkaren 9:10 imorse.
Blev inte mycket sömn inatt. Vaknade hela tiden av oroliga drömmar och ångest.
Men jag kom iväg till tandläkaren och min tand är Lagad. Jag blev mycket väl bemött och jag har listat mig hos dem även om det inte betyder att jag kommer dansa på moln till tandläkaren framöver kanske det blir enklare om jag vet att det är dem som tog väl hand om mig idag som kommer möta mig igen?
 
Oavsett känns tanden bra.
 
Kram på er
Pauline
 
 

Tandläkarskräck

0 Läs mer >>
Skulle skriva.
Blev inspirerad.. 
 
 
 
Haha
 
Kram på er
Pauline

smink?

1 Läs mer >>
Nej jag tänker inte spoila något men HOLY SHIT vilket avsnitt?!?!
 
Mitt hjärta stod still minst tre gånger. Så ni som inte sett det ännu har något att se fram emot 😉
 
Vi hittade de första fyra säsongerna i finboxar på loppisrunda i somras. Känna nästan som att när denna säsongen är över blir det en look through för att överleva väntan.
 
Men nu är jag bra sugen på en återblick på Stranger Things innan säsong 2. Det känns sjukt bra och typ samtidigt får vi ju premiären av It på bio!! 😍
 
Och vi får ju inte heller glömma American Horror Story som också har säsongsstart snart. Livet ser fint ut inför hösten.
 
Kram på er
Pauline
 

Game of Thrones

0 Läs mer >>
 
Jag har kört på bara blått hår ett tag nu..
 
 
Men jag känner verkligen att jag måste blanda i lite lila så fort det trillar in slantar på fredag.. dont you agree?
 
 
 
Kram på er
Pauline

Oh bara en sak till..

0 Läs mer >>
Japp
 
Det märks att skolorna börjar idag. Vi bor precis invid en skola med årskurserna 0 till 3 och bakom den årskurs 4 till 9.
Yay.
 
Inskolningsbarn som gråter förtvivlat, barn som inte setts på en hel sommar som måste skrika om allt de gjort och av någon okänd anledning har den glassbil på skolgården 9:30 på morgonen som tutar frekvent!
 
Jaja 9:30 kanske låter sent men när sambon jobbar jour och jag har smärtskov blir det liiite irriterande..
 
Men jag börjar också lite smått idag. Ska skriva på en uppgift som ska lämnas in tänkte jag och gå igenom kurslitteraturen så vi kan åka och hämta den.
 
Blir skönt att plugga konkreta ämnen i höst också. Teologi A fortsätter och jag kör Historia B på halvfart med.
Bestämde mig för att ta min examen ett halvår senare med teologi och Historia som sidoämnen från etnologin.
Lite kul dock att uppgifterna ligger upp oc kvar i systemet på umeå. Kanske jag skulle ta och göra dem och sedan plötsligt ha 120 poäng etnologi? Haha..
Nej. Det får vara även om tanken faktiskt slog mig. ;)
 
Jag har ett par skrivaruppdrag jag håller på med också.
Skriver en novell om Golem som ska vara del av ett rollspelsprojekt. Och så ska jag skriva samman en fantasyvärld till ett annat rollspel! Riktigt roligt! Inga direkt betalda jobb men det är ändå mina berättelser med mitt namn.
 
Hoppas ni har en fin dag!
Kram på er
Pauline
 
 
J Corabi och Marco Mendoza från The Dead Daisies spelning på Sweden Rock i år. <3
 

Sommar Sommar Sommar

0 Läs mer >>
Hej på er!
 
Jag har haft sommarlov! På riktigt. Jag har inte pluggat alls. Det närmaste skolarbete jag kommit var antsgningsbesked och en sen ansökan till historia B (som jag kom in på).
 
Just nu lever jag i en smärtdimma, värk och problematik med lederna här gjort mig till ett kolli. Dennis var först bortrest en vecka och nu jobbar han mängder så jag måste ta hand om saker här hemma. Energin räcker knappt till det. Jag somnar flera gånger om dagen. Men men, så är det. 
 
Nästa vecka ska jag börja samla material och böcker inför skolstarten och på tisdag ska jag till tandläkaren.
 
Det har hänt en hel del kul saker under sommaren och det kommer jag att skriva om i ett längre inlägg snart. Till dess ska jag sträckkolla Gossip girl och däcka.
 
Kram på er
Pauline
 

Sommarlov