0 Läs mer >>
Åket iväg och handlade idag. Tog med min vackra dramaten och min underbare sambo och det var skönt! Det var lite folk i butiken och vi fick med oss allt.
 
På vägen hem ringde min syster och chockade mig med nyheter om en släkting. Oj vad tvära kast livet kan ha ibland!
 
Kom hem i lugn och ro. Satte mig ner och öppnade Facebook. PANG! En vän ligge rpå sjukhus efter en svår stroke. Halvförlamad och kan inte tala.
 
Jag var liksom tvungen att svära. Massor. Hon bor långt bort och jag fick beskedet av en släkting som gått in på hennes konto och skrev till oss alla. Hon har haft ont länge och vi visste att det skulle dröja upp till 6 månader innan hon skulle få hjälp denna gången. Jag har oroat mig för att kroppen inte skulle orka och nu hände det som inte fick hända.
 
Jag sätter all min tilltro till hennes envishet och hennes karmakonto, för det ligger på plus många gånger om!
 
Du är inte klar med din konst..
 
Varma Kramar och all min kärlek
 
Pauline

När hjärtat brister l...

0 Läs mer >>
Nej jag har inte varit på kalas, Och jag ska inte ha kalas.
 
Jag bara känner att liver är ganska kalas just nu. Även om jag verkar ha dragit på mig en jäkligt jobbig förkylning och jag har ont överallt så är livet rätt så kalas. :)
 
Nästa vecka åker jag till Västkusten. Jag ska hälsa på älskade vänner och jag ser så fram emot det.
Idag har vi seminarium i vanlig ordning. Jag är lite osäker på hur det kommer att gå eftersom min migrän gärna muckar som attan när jag är täppt i näsan och uppgiften jag lämnade in denna veckan inte på långa vägar känns lika stabil som de veckorna innan.
 
Men men. Jag fick in den i alla fall!
 
Nu lyssnar jag på creepypodden och dricker kaffe. Ett bra sätt att vakna!
 
Kram på er
Pauline
 
 
Ps. Detta är en LÅNEBOK från Lunds Universitetsbibliotek! Jag förstår verkligen inte hur man kan med att skriva och anteckna i en lånebok på det sättet???
 

Kalas!

0 Läs mer >>
Skola, EDS och kaos.
 
Så är det just nu, så det är därför det är lite tyst här.
 
Men jag är vid liiiv!
 
Och jag kommer försöka komma igång igen!
 
Kram på er
 
 

Långa dagar.. Nätter ...

0 Läs mer >>
Japp.
 
Pluggade som en liten tok igår. Det är så när terminen börjat. Lämnade in första uppgiften tidigt och nästa sak in imorgon så idag är det ett i ett.
 
Börjar med terminens första seminariechatten klockan 10 idag. Ska bli intressant då vi har en ny lärare på kursen. Jag har faktiskt haft denna läraren en gång innan men det säger inte så mycket för den kursen var helt i forum. Inte chatt eller direkt kontakt.
 
Samtidigt har jag fullt upp med designsidan och tillverkligen. Livet universum och lite till ..
 
Ska jag vara helt ärlig så har jag ont och mår psykiskt ganska dåligt av det men det känns som att jag fixar det. Annars har jag vänner och Dennis som stöttar upp mig.
 
 
Jag återkommer!
 
Kram på er
Pauline
 

Första seminariechatt...