0 Läs mer >>
Hej på er!
Våren är här! Har ni märkt det? :)
 
Pollen, solsken och ettriga små barn överallt!
 
Hahah
 
Jag mår lite bättre efter alla biverkningar men jag är fortfarande lite mör i kroppen.
Igår åkte vi MC över till Öland och hälsade på ett par goda vänner och tråkigt nog gick det inte längre än någon timma innan vi fick åka hem. :(
 
Men det var ändå skönt att komma ut en sväng och träffa folk!

Det känns helt fantastiskt att ha långhelg nu i påsk! Speciellt som jag tagit semester torsdag och fredag den kommande veckan för at vi ska fira vår femårsdag i Norrköping! =)
 
Det blir alltså två tuffa jobbdagar denna veckan haha ;)
 
Hoppas ni haft en fantastisk påsk!
 
Kram på er
Pauline
 
 

Våren är här

0 Läs mer >>
Inte nog med det!
 
Det är min älskade mammas födelsedag!
 
Jippie!!

 
Grattis lilla mamma!

 
Kram
Pauline

Skärtorsdag

0 Läs mer >>
Jag äter ju en ny nervlugnande medicin sedan i lördags.
Det är rätt otroligt vilka intressanta reaktioner man kan få i sin kropp av sådana här saker.
 
Just nu upplever jag kallt/varmt, ben som domnar bort, bedövningskänsla i hela ansiktet, kramp i underkäken som slutar med hackande tänder, rastlösa armar och ben, mun/halstorrhet, gäspningar, trötthet och allmänt illamående.
 
Men det går att leva med. Jag kommer uppleva detta en stund innan kroppen vant sig vid medicinen. Sen kommer jag förmodligen må mycket bättre än jag gjorde innan!
 
Jag har ju en jäkla tur! Min chef är helt med på noterna så när jag ringde igår och sa att jag mådde ännu konstigare än i måndags så sa han bara: Går det?
 
Idag jobbade jag halvdag och det kommer göra att jag kommer orka jobba imorgon också! Jag jobbar hellre lite varje dag så att jag inte kommer så jäkla mycket i ofas med de andra än att vara borta en hel vecka.
 
Så idag kom jag hem och satte migoch spelade tetris tills sambon kom hem och nu skriver jag det här.
 
Kommer förmodligen somna snart men det gör inget. :)
 
Ha en fin dag allihop!

Kram på er
Pauline
 
 
 
 

Biverkningar och så

0 Läs mer >>
Idag slappnade jag av och insåg att det är redan söndag!
Hur hände det?
 
Jo, i fredags slappnade jag och vilade hela dagen.
Igår var det fullt ös hela dagen och jag kämpade för att inte däcka redan vid 18. strax efter 21 gav kroppen upp fullständigt. Kunde inte få den att lyda alls så det var bara att somna.
 
Idag har vi städat och fixat och donat och så kom en polare över och tvättade våra fönster <3<3<3
Plötsligt sitter jag här och känner att nu kan jag vila i lugn och ro och kanske spela lite tv speeelll... WHaaaaaat? Det är ju söndag ffs?? Jag ska ju upp och jobba imorgon!
 
Det bilr alltså lite slappa framför dumburken och sen sova.
 
Men jag har ju i alla fall rena fönster! ;;)
 
Kram på er
Pauline
 
 

Tredagarshelgen som f...

1 Läs mer >>
Jag har försökt att komma igång så gott det går med min kreativa sida igen och det har blivit ett gäng foton och en hel del tavlor faktiskt så jag hoppas på att kunna ha en utställning snart.
Nu står revbensspjäll i ugnen och älsklingen är och jobbar ett par timmar innan han kommer hem. Det jobbigaste med saker som lagas till långsamt och länge är att man bli sååå hungrig av doften haha.
 
Ska ni käka något gott ikväll?
 
Ha det fint
Kram
Pauline
 
 
pågående ljuskonstverk. Ser ni likheten? ;)
 
 
 
 

Vaknar från vilan

0 Läs mer >>
Idag har jag tagit en semesterdag.
Jag bara njuter av tillvaron och det är helt otroligt att det skulle ta mig nästan 15 år innan jag fattade att det är helt okej att ta en semesterdag då och då!
 
Jag njuter idag av att dricka kaffe, mysa under en filt och se på mina favoritserier i lugn och ro.
 
 
 
I helgen ska vi få våra fönster tvättade, japp, vi kommer betala någon för att tvätta våra fönster. Det är suveränt! Ett par hundringar och det blir ordentligt gjort och jag slipper få ont av det!
 
Har ni några trevliga planer för helgen?
 
Kram på er
Pauline

Semesterdag

1 Läs mer >>
Hej allihop!
 
Japp, det var en halv evighet sedan. Jag har helt enkelt varit trött. Min hälsa är som den är men nu har jag i alla fall fått reda på att jag kan bli återställd! Förhoppningsvis fullständigt! Även om det kommer att ta tid så känns det helt magiskt att tänka att jag kommer lippa vara trött och ha ont hela tiden!
 
Åker fram och tillbaka mellan läkare, sjukgymnaster och smärtkliniken i Västervik..
 
Annars då? Jo jag var i Linköping i helgen och såg Bo Kaspers Orkester!! Helt jäkla underbart, 2 hotellnätter, shopping och en fantastisk konsert. Fick det i 35 års present av sambon. :)
 
Födelsedagshelgen var underbar och katastrofal på en gång. Själva födelsedagen på fredagen var helt underbar. Mamma och syster kom hit och en hel drös vänner dök upp. Vi skrattade och pratade tills sent och sen sov jag gott. På lördagen åkte jag med mamma till IKEA och vi gick och bara myste hon och jag. På eftermiddagen blev Maxen taxen dålig och det blev bara värre så på kvällen blev det djurakuten, de kom tillbaka och precis när jag lagt mig i sängen var det dags igen. Mitt i natten.
 
Han verkar må rätt bra nu men mina nerver mådde inte alls bra av allt upp och ner så på söndagkvällen började jag må fruktansvärt illa och sen var det igång. Tre dagar och nätter var kroppen helt i uppror. Kräktes, feber och vansinnigt ont överallt.
 
Mår fortfarande illa varje morgon när jag vaknar och nu har det snart gått två veckor. Var dock i Västervik igår och det är antagligen nerverna som gör att jag mår illa.
 
Den 7 Maj ska jag börja med basal kroppskännedom, träning. den 6 Maj ska jag på smärtbedömning i Västervik och sen ska jag på smärtkurs. Jag hoppas att det ska vara ett första steg mot träning och en god hälsa igen.
Imorgon börjar jag med nya mediciner. Håll tummarna för att illamåendet släpper!
 
Jag har gått ner till 75% tjänst på jobbet. Det känns helt rätt.
Fokuserar på de uppdrag jag har + fackliga åtaganden. Håller på med ett projekt om den psykosociala miljön för tillfället och det är väldigt lärorikt och intressant. Känns som något jag skulle vilja jobba mer med!
 
Träffade en snubbe på Fackliga grundkursen för några veckor sedan.
Han gör musik! Gissa om vi kom överens? Hahah
 
Ialla fall så var inte bara musik något vi var ense om utan han gör tv spels inspirerad musik!
Här kommer en härlig Mega Man variant!
 
 
Han har en egen kanal på Youtube där ni kan lyssna på mer av det han gjort.
Begåvad, helt klart!
 
Själv har jag börjat lite smått med musiken igen och har målat en hel del sedan sist. Har fotograferat en del också så det är en utställning på gång. Håller på att försöka hitta en lokal för utställning nu i Maj men det verkar svårt.
 
Hoppas ni kan förlåta min frånvaro??
 
 
Kram på er allihop!

//Pauline
 
 

Försöker komma igen!