Ja men påsk var det ja!

Sedan sista har jag faktiskt varit helledig i fyra dagar över påsken!! Helt magiskt!!

Telia kunde ju inte hjälpa mig mer än att de konstaterade att det inte finns några noteringar om att jag ska ha ringt in.
( Mycket skumt att jag inte ska ha ringt in när mitt internet blev nedstängt? )
Varför depositionen inte användes för att betala skulden blev jag inte klok på,
" Att depositionen inte bokades mot denna beror på att, när du betalade in depositionen, angav du ett mobilnummer som referens. Den har alltså funnits registrerad mot ett mobilt nummer och Sergel nyttjade därför inte depositionen mot bredbandsfakturan."
var det svar jag fick på det.
När jag ifrågasatte det fick jag ett till svar:
" Jag tolkar det som att Sergel inte matchade din deposition mot den aktuella skulden, men exakt varför inte detta skedde kan jag inte svara på. Självklart hade det varit bättre att använda del av den när det uppstod en skuld. "
Så på grund av att jag inte blev informerad om att depositionen som jag betalat som säkerhet inte skulle användas som säkerhet fick jag pynta upp över 7000 !!!! kronor för att slippa hamna hos fogden igen!!
Så en liten varning till er alla som funderar på att teckna något hos telia..
Var jäkligt noga med att fråga om allt! För om det blir något fel är det garanterat ert eget fel i slutänden.
Jag har dessutom en telefon som inte fungerar efter att ha varit på service hos dem.
Ska reklamera servicen.. Men vad hjälper det?
Med min tur visar det sig väl att just mina fingeravtryck i kombination med mitt dna gör att telefonen inte fungerar under några atmosfäriska tillstånd.
Och force majour gäller ju atmosfäriska störningar..
Jag är inte bitter..
/Pauline

Kommentarer:

1 Madde:

skriven

det roliga men tragiska i att simon tecknade internet med en dörrförsäljare. "men vi skulle få det gratis och vill vi ångra så är det bara att skicka tillbaka" -men simon du skrev väl inte på något? "jo men det var inget avtal"kommer tillbaka med papper i handen, det var visst ett avtal.

ringer Tele2s ångernummer. förmånga som ringer just nu var god försök igen senare.

ringer kundtjänst, 40 min kö..nej vi kan inte läggain ett ånger nu ni måste prata med vår ab avdelning...men det går inte att ringa dit nu.. NEHE.

Kommentera här: