0 Läs mer >>

Jag hoppas ni alla har en underbar dag och att kvällen fortsätter i samma anda!!
Själv sitter jag på jobbet och har precis käkat lunch. Ikväll får jag hemgjord pizza och mys med kärleken och det känns ultimat. Vi har sagt att vi tar en slapp kväll hemma ikväll och käkar långfrukost med Sons Of Anarchy imorgon då jag inte börjar jobba förrän 18 imorgon! Så gött!!

Ser nästan mer fram emot sovmorgon och långfrukost haha..
dascscfva
Men som sagt:


GOTT NYTT ÅR FRÅN MIG!!!

/Pauline
Gott Nytt År!!!!!!!

0 Läs mer >>
Nu sitter jag på jobbet igen! Har precis käkat lunch och prata lite med en arbetskamrat om miljöombyte! =)

Det var helt underbart att få krama om min kärlek igår igen. Och att få somna brevid honom. Har rätt ont i dag men det känns som om det får gå. Jag jobbar till fem och sedan ska jag till banken en sväng. Ta ut lite pengar och sedan handla lite. Kanske hämta ut min hjälm om jag orkar. Annars kommer jag ta det i helgen! =)

Hoppas ni har en fin dag!
Kram på er
/Pauline

Jobbar igen!

0 Läs mer >>
Som det verkar nu så kommer det att gå att beställa min bok via Bokia.se snart! Ska läsa adlibris avtal ikväll när jag kommit hem från jobbet (ska mysa första.. massor) och sedan kommer man kunna beställa mina böcker via ginza.se också!!

Helt ljuvligt!!

Good News!

1 Läs mer >>
Det finns väl en miljon saker jag skulle kunna skriva om och säkert en miljard saker som just DU skulle tycka var väldigt intressant.
Men jag tänkte faktiskt köra en liten frågestund.
Min mailadress står i listan till vänster. Skicka ett mail med en fråga som kommer jag att välja fem frågor och besvara på bloggen!
Det kan vara om tatuteringar,
laserborttagning av tatueringar,
musik, film, konst, böcker...
Ja i princip vad som helst!!


Jag besvarar det på nyårsdagen så sätt igång!

Kram på er
/Pauline

Ett inlägg till in...

0 Läs mer >>
Japp nu är det onsdag och det betyder att jag börjar jobba idag!! Woho! Det ska faktiskt bli riktigt roligt!
Ikväll när jag kommer hem sen så väntar min underbara kärlek på mig. Som jag har längtat efter honom!

Ha en underbar dag alla ni där ute. Se till att klä er varmt och gå ut och njut av vår Svenska vinter. Det är längesedan vi hade riktiga vintrar nu. Ut och se barnens underbara ansiktsuttryck när de landar på baken och det inte gör ont. Haha.. Lite snöbollskrig är kul och se till att komma in efter och ta en varm dusch och byt om till varma myskläder. Drick varm choklad och njut av att bara vara och bli varma igen!!

Så är det mina kära vänner..
Livet är till för att levas och vi måste njuta av att leva lite!!

Ha det fint
varma kramar
Pauline

Onsdag morgon

0 Läs mer >>
Jobbar på en ny design just nu.
Läser på lite css kodning och leker med lite allt möjligt men nu blir det vila för imorgon skall det jobbas igen!
Kram på er!

Ny design

3 Läs mer >>
Nu finns min bok: Glöm inte bort att älska innan du dör för beställning!
Så om någon är intresserad så kan man lämna en intresseanmälan eller maila mig på plinimon@hotmail.com
då kan vi fixa det!

Ha en fin dag alla!


BUJILBJI

Beställa Bok!!

1 Läs mer >>
Tron


Var på bio i Lördags med mina systrar! Vi såg Tron i 3d. Första gången jag ser en 3d film och helt ärligt? Jag vart besviken. Det var vid tre tillfällen i hela filmen som jag faktiskt lade märke till effekten resten av tiden fick jag i princip huvudvärk för att jag var tvungen att sitta och fokusera så vansinnigt med glasögonen på!

Filmen i sig var dock underbar precis som den förra! Musiken var om möjligt ännu mer underbar men det förvånar mig inte då de valt Daft Punk till att göra soundtracket. Sitter och lyssnar på det nu på Spotify!


Skådespelarna var riktigt sköna och förstod att det var en känsla de skulle förmedla inte ett uttryck Det handlar trots allt om insidan av ett cybersamhälle.
Om ni ser den så lägg märke till det underbara arbete de har gjort på Cal. Ögonen. Lägg märke till ögonen..

Nu säger jag inte mer än att filmen har alla plus hos mig. Se den om ni får chansen!

/Pauline

Tron

0 Läs mer >>
Nu har jag sovit ut efter julfirande och resande!!
Är helt slut efter detta och av orsaker jag inte tänker nämna så är jag lite deppig till och med. Det finns folk till allt. Men trots detta så vill jag berätta om något som hände på tåget mellan Eskilstuna och Linköping.

När jag satt där och läste en tidning så såg jag damen på andra sidan gången resa sig med mycket möda. Hon såg på mig och log och fågade var toaletten var och jag pekade ut den mot henne och log tillbaka.
Hon kämpade sig fram till den och kämpade sig tillbaka till sin plats efter en stund.
Hon satt där på sin plats och efter en stund såg jag att hon sneglade lite på mig, hon såg ut att vilja säga något men hon vågade helt enkelt inte. Jag lade ifrån mig tidningen och gick och satte mig vid henne och frågade om jag kunde hjälpa henne med någonting. Hon sken upp lite och visade mig en gammal nokia 3210 och sa att hon inte förstod riktigt hur den funkade då hon skulle ringa sin skjuts i Linköping.
Vad jag kunde se hade hon glömt knapplåset och det var en massa siffror på displayen så jag visade hur hon kunde radera det och sätta av och på tangentlåset.

Damen vart jätteglad men så plötligt brast det för henne och hon började gråta. Hon talade om att hennes man gått bort för tre veckor sedan och att hon själv inte kunde någonting. Hur skulle hon nu klara sig?
Han hade gått ut för att följa sin brorsdotter till tåget men på bussen hade han bara trillat ihop och hjärtat slutade att slå.
Jag satt och höll om henne en stund och hon fick gråta.

Hon berättade om deras liv tillsammans, upp och ned gångar och hon grät och skrattade om vartannat och när vi väl rullade in i Linköping så hade vi hjälpts åt att ringa hennes bekanta som skulle hämta henne. Hon sa: Det är ju ändstation så jag går av sist så jag slipper stressa med väskorna. Tack för all hjälpen nu känner jag mig mycket gladare!

Jag gav henne en kram innan jag gick igen och jag satt på bussen och kände tårarna bränna bakom ögonlocken flera gånger för jag känner för den lilla damen. Han hade varit 76 år gammal när det hände och de hade verkligen levt ett fullt liv.

Jag tänker på en älskade väns syster som gick bort i år bara 38 år gammal.. Hon hade fått vara gift med sin man sedan i somras bara. Trots det hade de levt med varandra, upplevt saker.

Vi måste lära oss att leva för nuet och inte bara tänka att: Det kan jag göra senare. När jag har tid!
Vi kan inte ta för givet att vi kommer leva för evigt. Sanningen är en helt annan.
God Fortsättning på er allihop!
Hoppas er Julhelg varit fin!
Kram på er!
/SuperPline

Utvilad

1 Läs mer >>
Så hem kom jag till slut i alla fall Tåget från Linköping var inställt så jag fick ta en buss från Linköping till Kalmar. Kall toch skakigt men jag är hemma!!!!!!!
Njutning,,,

Joooo

0 Läs mer >>
Nu har jag haft en fin julhelg i Eskilstuna! Hann träffa nästan alla jag ville men det gav också en smärre stressfaktor..
Tröttmössan hänger över mig när jag sitter och skriver detta på min broders nya dator innan jag skall träffa kusinen och hennes söta dotter innan jag sätter mig på ett tåg som förhoppningsvis håller tiden!

Hem..
Jag längtar hem!

Hoppas ni alla haft en underbar jul!
Kram på er
/Pauline

Måndag och hemgång

0 Läs mer >>
http://www.GratisSpotifypremium.com/?r=238078
Gå in och testa ni med!! Enligt kompisen så funkar det ialla fall vi märker väl om jag får det =)

Gratis spotify Pre...