2 Läs mer >>
jo men imorgon smäller det! Bort från Dvärgar med attitydproblem och snattande tonåringar... Bort från rriterande ex-chefer och störande stamkunder! Bort från den gråa trista staden Eskilstuna (som jag börjar fästa mig vid igen) Och till det underbara Sommar Uddevalla!! Öl I Hasselbacken! Glass på spelbutiken! Kaffe på Code Net eller Coffee House! Kramas med alla vänner och bada i Skeppsviken (Vilket jag har planerat att göra så fort vi kommit fram till Uddevalla) I söndags hade vi tre idiotiska glin till tonårspojkar på jobbet. De kom och bad om vatten vilket i sig är helt rimligt med tanke på hur varmt det var. Jag tog nyckeln ur kassa son jag brukar och gick för att hämta vatten när jag hör att dom mecklar med kassan.. jag gick ut med vattnet och sa: varsågod. Hej då! Och stängde demonstrativt luckan. I serveringen satt en taxichaufför jag känner lite sen innan.. Jag stod o kollade ut mot uteserveringen, där hade jag cigg o tändare ihop med en korordstidning jag satt med precis innan chauffören kom... Då ser jag hur dom tassar in o försöker sno mina cigg!! Jag gick ut o ställde mig o såg på honom innan jag sa: Hörrö! Han vände sig om o såg mig och hans vänner pep iväg såklart. Där står han, min tändare i ena handen o mitt ciggpaket i andra... jag stirrar på honom: Nu lägger du ner dom där.. Han nickar och lägger ner dom.. jag ser hur hans knän skakar och inser att taxi chauffören gått ut o står o spärrar utgången för han. Jag tittar lite till på han o säger: Och nu drar du härifrån! Han nickade och försvann med skamset hängande huvud... Suck.. jävla ungar... Sen igår? ja.. dvärgar har det fan inte lätt.. ialla fall inte dndj... jag är såååå trött på han! kan någon spränga? puss o kram

Japp!

0 Läs mer >>
Idag.. var en sjuk dag på jobbet som jag inte ens orkar beskriva nu.. Men den avslutades med skjuts till Dennys där jag mötte D och hade en supersöt afton med honom och John John... :) Nu är vi hemma och vi har pratat om veckan som kommer.. All I say is: Uddevalla here I come!! hahahah.. puss på er allihopa..

happy happy joy joy

3 Läs mer >>
Hahahaha jag sitter och frustar av skratt innan jobbet här.. Har ju två galna katter varav den ene är galnare än den andre.. Tuss!!! Så jag hade fixat en påse åt mina grejer jag skulle ha med till jobbet.. Självklart ska hon ner i påsen och nosa och lyckas fastna med huvudet i handtaget!! Och börjar springa runt med påsen i hela lägenheten... Först trodde jag hon hade panik så jag sprang efter tills jag insåg att hon lekte!! >.< hahahaha.. till slut blir hon trött så jag går och tar loss påsen.. Hon ligger kvar, helt utpumpad i värmen när fräs kommer och ska gå förbi.. Tuss stirrar slött på henne innan hon samlar sina sista krafter och ger fräs en rallarsving Rätt över nosen och däckar på rygg... HAHAHAHA.. Fräs var så oförberedd så hon välte!! Jag dör... hahaha dom är inte friska dom där två !

Måste bara berätta

1 Läs mer >>

Konstnären Pauline

1 Läs mer >>
jodå han är hemma och leker för fullt med pojken.. =) Det skär nästan i hjärtat lite för jag är ju inte där!!! Gah jag vill bara gå över och våldspussas med honom^^ Men det känns så.. Påträngande.. fast jag fått nyckel och allt.. Och jag vet att han bara skulle svara, gör som du vill om jag frågade om jag fick komma över..:P Jäkla karl.. Haha.. Nåja nåja.. Värmen harkokatmin hjärna tror jag.. känner mig som en plastpåse som någon fiskat upp ur ån ungefär.. hehe o imorgon ska jag dit o jobba igen..>.< kommer svettas bort... OOhhh Sunday bloody sunday!!! Kram på er

hehe

2 Läs mer >>
Shit.. 39 grader utanför grillen idag.. Tänk då att stekbordet jag jobbar vid ligger på 250 grader.. och där jobbade jag själv från 10 imorse till efter 20 nån gång nu.. Pline är KOKT!!!! och så vet jag inte ens om söten har kommit hemännu.. Fick ett sms på dagen där det stod: Halvvägs nu!Pust.. Puss... Saknar honom olidligt just nu.. OCH NU KOM HAN ONLINEEE!!! hrråå på en stund!!

Joråsåatteeehhh

3 Läs mer >>
Jorå.. Jobbar som en gnu nu för att få mina fem dagars semester.. idag var helt bisarrt varmt på jobbet!!! Det märktes om inte annat på min mor.. :P Jag satt och åt när jag hörde en gäst beställa ett Superkebabmål. Min mor var tyst en stund innan hon svarade: Vad är det på den? Gästen svarar tveksamt: Jaa.. Det är ju extra allt..? Mamma skrattar o säger: Jaha! En 300 grammare och lägger på en hamburgare.. Jag smiter ut och ser hur gästen (en ung kille) står och ser generad ut när jag tittar mor i ögonen och säger: Super KEBAB mål..? Mor tittar oförstående på mig.. Jag upprepar super KEBAB!! målet? Då går det upp för henne och hon säger.. Oh.. åh neej.. och börjar fnittra innan hon tar bort hamburgaren från stekbordet och börjar göra ett Superkebabmål åt stackaren.. Hehe.. Joråsåatteehh.. Ganska hett var det.. Men det var ändå en bra dag.. :) Många skratt och min söte syster var där och jobbade.. Det är skoj att jobba med henne och lära upp henne lite.. :) Önskar att min andre syster (E) ville jobba också.. Lite kvalitetstid liksom.. men men det kommer väl.. hon är ju trots allt bara 13 ännu =) Så imorgon blir det 11 timmarsdag i värmen.. Sheisse säger jag.. jag lär koka bort och sötnosen som kommer hem och allt .. Hade vart mys att träffa honom en snabbis men frågan är om någon av oss orkar, han som kört hela vägen från sälen i den värmen och jag som jobbat? Suck.. Jag har ialla fall lyckats tvätta idag! Woho! Men återigen kram på er allihopa och kom ihåg!! I kroppen finns det vatten och i vattnet finns det fisk!!

Sommar.. Sommar o sol...

0 Läs mer >>
Och med den ensamhet och tystnad.. typ.. Grannarna lever sitt sommarliv och jag ska försöka sova, men det är mitt minsta problem just nu.. Eller, jag har egentligen inga problem haha.. Bara att D åker bort imorgon med pojken.. det kommer bli tomt.. Och att jag har sju dagar kvar att jobba innan 5 dagar ledigt.. Och dom dagarna är inte ens färdigplanerade... suck.. nåja det får gå som det går.. =) puss och god natt!

Natten kommer

2 Läs mer >>
Det summerar min dag ganska bra =) En pojk har varit otroligt söt och spelat Wii, basket och fotboll med sin hjälte.. Också känd som "Pappa" =) Det gör mig så varm och glad att han inte verkar det minsta blyg mot mig!! Han kom och hämtade mig idag så fort jag inte var i samma rum. Han ville att jag skulle räkna poäng och titta på när dom boxades på Wii och tom vara med när han borstade tänderna haha.. så sjukt söt han är! =) på onsdag åker de antagligen till sälen.. :/ Och jag ska jobba niodagarsvecka.. Men sen är jag ledig fem dagar! Så vi planerar en resa till västkusten då.. måste bara kolla upp sovplats och så =) Ha det fint allihopa och kolla på Happy feet EN gång till.. :) För min skull? ;P

Chokladtårta och Wii!

0 Läs mer >>
Jahopp, måndag morgon. Vaknar hemma i min egen säng, ensam.. D har sin pojk nu så jag sover inte där.. Ännu ialla fall.. Det var en satan så varm natt! Kvavt och svårt att andas. Tvästjärtarna har invaderat så en mötte jag i duschen igår och en anna hoppade ner på min madrass när jag åt frukostmacka imorse..blueh..Nåja, jag hoppas D kommer ihåg att de skulle hämta mig efter jobbet idag så vi kan hitta på nånting.. Onsdag till Fredag ska jag sitta husvakt!! Åt min kusin o hans fru =) Det ska bli riktigt najs :)Ha en villa för sig själv i två nätter är inte helt fel =) Men nu of to work work!Puss på er allehoppa!

Måndag

2 Läs mer >>
Sååå jag har städat och donat hela dan sen gick jag ner på Klubben som det så gulligt blivit döpt till hehe... Fick helt plötsligt några öl och satt och kollade speedway med en stammis =) Så sjukt trevligt!! Nu sitter jag hemma och tar en grogg medan jag väntar på att D ska ringa, har fått två sjukt söta sms redan =) =9 =) Lyssnar på Mistie!! Tack J&J för skivan ni anar inte vilken nostalgitripp jag har!!!!!!! Älskar, har alltid älskat och kommer alltid att älska Mistie!! Pojkarna har förgyllt min vardag med sin musik i sååå många år och jag blir BARA glad av att lyssna på det !! (om någon av er läser detta ta åt er för h*vete!! det betyder tusen det ni gjort =) ) "Sometimes when I f*ck you I like it harder..." bara en sån sak! Puss på er för sjutton gubbar och ta era kvällar och yttnyttja dom för bra saker!! =) som att se tillbaka på de glada dagarna! Puss

Nostalgi!!!!

4 Läs mer >>
Frääääääääääääääääääääääääääääääääääs.....

Mutter Fräs Mutter