Jag är här!

Jag lovar att jag ska försöka uppdatera er lite mer nu. Det här är ju nästan löjligt långt uppehåll, till och med för mig.
 
Så vad har hänt sedan sist?
Jaa.. Jag har avslutat teologi kursen. Godkänd!
Vi har varit i stockhom och sett Nothing More och träffat dem och snackat skit med dem.
 
Men helt ärligt. Det har inte hänt så jäkla mycket i mitt liv utanför lägenheten. Jag har varit på konstmuseet några gånger och det har varit fantastiskt. Vi var och såg en indisk gitarist spela och det var svincoolt. Jag har spelat rollspel och skrivit en novell till en novellsamling som släpptes i December som heter Fasor. Köp den! Den finns på sci fi bokhandeln! Här alltså https://www.sfbok.se/produkt/fasor-gotiska-skrackberattelser-179226
 
 
Men generellt har jag pluggat och jobbat med promo hemifrån. Då blir det inte så aktivt liv. Promo? Ja jag är assistent åt den nordiska ambassadören för The Dead Daisies nu för tiden. :) Vi jobbar aktivt med att få ut information om turneér och annat kul i sociala medier på alla sätt och vis. Det är riktigt roligt!
 
Jag hade en lång kamp med Pledgemusic när det gäller SIXX:A.M pledgen jag betalade i Augusti. Jag fick hem dubbelvinylen och inget mer. De hade då även ändrat bilden på hemsidan. Jag hade ju som tur var screenshots på min beställning och på bilden så jag gav mig inte. Det tog tre månader men till slut gavde med sig och skickade en bok också. Fan jag blir så sur på sånt. Jag hade liksom aldrig betalat 1300 spänn för en dubbevinyl enbart hur snygg den än är. Men en dubbelvinyl och en bok kunde jag gå med på. En bok kan jag betala 300 - 600 för och samma med en vinyl om den känns viktig.
 
Anyhow..
 
Lite bilder kanske?
 
 
Nothing More. Albumet The Stories we tell Ourselves är helt magisk.
 
 
 
Jäkligt snygg booklet till albumet <3
 
 
Fick en så fantastiskt söt överraskning av min vän Annika. :)
 
 
Och Dj Ashba skickade en liten present också! =)
 
 
Boken som till slut dök upp :)
 
 
Boken ni ska köpa ;)
 
 
Min älskade mamma som var på besök :) <3
 
 
 
Och lilla jag!
 
Nu måste jag sätt igång och plugga igen för på fredag åker jag till Stockhom för en myshelg med mamma med besök på dramaten och allt. Och jag har två uppgifter och en rapport att lämna in den 21a.
 
Hoppas ni har det fint!
 
Kram på er
Pauline
 
 

Kommentera här: