Stolthet och Spya

Japp lite så känns det idag.
 
För en och en halv månad sedan skickade jag stolt in en uppsats som min handledare sa var "redo för examination".
 
I mejlet jag fått gällande min uppsats fick jag inget betyg. Uppsatsen är inte examinerad utan den är ombedömd.
 
Jag har fått kritik på saker som skulle ha varit fixat innan den ens skickades in, i alla fall för examination i min mening.
 
Jag blir ifrågasatt för att jag inte har med information som läsaren har googlat fram. Information SOM INTE FANNS UTE när jag skrev uppsatsen. Hen har alltså googlat och tar i sitt mejl till mig för givet att "jag inte tagit med det alls".
 
Så min stolthet från när jag skickade in min uppsats. Den där: Yes! Nu är den äntligen klar och nu kan jag fokusera på mina fortsatta studier!
Det sitter som en fet ångestspya i halsen.
Jag vill spy och jag vill ge upp.
 
För ärligt talat..
Det är B uppsatsen all over again. Den där jag fick skriva om hela skiten två veckor innan inlämning för att min handledare tydligen inte ansåg att de riktlinjer som alla andra använde var rätt..
 
Jag önskar så att jag bara kunde ha fått ett mejl där det stod: idag är din uppsats underkänd men åtgärda följande.. 
Det hade jag kunnat ta men att få ett mejl med en helt ny ombedömning, kritik och dessutom konstiga kommentarer som inte stämmer?
Det känns inte okej. Kursen ska vara avslutad nu men det känns som att jag går en hel termin till helt plötsligt..
 
Mejlade läraren som mejlat mig med svar på den kritiken och där skriver jag också att jag ställer mig frågande till att uppsatsen alls blev godkänd för examination. För den har ju inte blivit examinerad.. :(
 
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!
 
 

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

Men alltså, vilken koll dom verkar ha?! Finns det ingen du kan typ..."överklaga" till? :/

Svar: Jag vet inte. Jag svarade med ett mejl där jag bemötte kritiken men där jag också kommenterar att det är konstigt att den blev godkänd för examination och att den inte ens blivit examinerad? Och att det tagit nästan 1,5 månader att få dessa kommentarer? Poängterade att visst kommer jag ta tag i det, men hen skulle skicka uppsatsen med noteringar vad som behöver åtgärdas. Gissa om den kommit?? 😠
Pauline plinimon@hotmail.com

Kommentera här: