Landat

Så där ja.
Nu har jag landat lite!
Nu ska jag berätta en grej här 😊
När jag valde ämne för min uppsats kollade jag inte ens om det fanns material för det specifika ämnet. Jag valde utfrån hjärta och intresse. Sen valde jag en teori som stämde väl med min grund.
 
Sen visade det sig att det inte finns någon direkt forskning kring mitt ämne. Det var till och med så illa att en av forskarna jag läste poängterade i sin bok att det fattades forskning kring festivalbesökare och deras relation till festivalen och tvärtom! Det finns massor om deras konsumtion, om festivalernas påverkan på samhällen och dylikt men relationen, kulturellt och socialt, mellan besökare och festival fattas.
Men jag backade inte. Jag forskade själv, och fick fram en uppsats som blev bra! 
 
För mig bevisar detta att jag ändå behärskar mitt område.
Ja? Tänker ni nu. Jag har ju pluggat och fått godkänt innan så varför skulle jag inte behärska det?
 
Jo, jag har haft otur och träffat människor som jag haft relationer till. Vänskapliga och kärleksrelationer där jag blivit mött med hånfull och nedvärderande ton när jag "trott att jag kan/är något".
 
I många år levde jag med en missvisande uppfattning om att all den här kunskapen jag burit varit meningslös och felaktig. Jag har helt enkelt blivit övertygad om att jag är dum. Det är skitsvårt att släppa den känslan helt, det finns ett tvivel i mig jämt.
 
Självklart har jag mött kärlek och respekt också och tack vare det har jag kommit dit jag är idag ❤
 
Men idag.
Idag bevisade jag att jag är INTE dum!
Jag valde ett område där det knappt finns någon forskning och forskade fram ett eget material gott nog att bli en godkänd (starkt godkänd enligt examinatorn) C Uppsats!
 
 
Ikväll ska vi fira!!
 
 
Och jag har slappnat av idag..
 
Kram på er
Pauline
 
 
 

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

SÅ JÄVLA BRA ÄR DU!!! :D

Svar: Jaaaa!! Det är jag!!! 😁
Pauline plinimon@hotmail.com

Kommentera här: