Fredag!

För mig betyder det tre dagar kvar till inlämningsuppgiften ska vara inne och tre dagar kvar tills tentavecka i Teologin!
 
Yeah.. Rock&Roll!
 
Var nere på stan och käkade vår sista graatislunch idag. Så jäkla gott! Har varit så otroligt bekvämt att slippa laga mat hela veckan!
 
Bokade tid för en piercing också. En sådan här:
 
(Bilden är från http://simones.se/daith-piercing/) En Diath piercing som ska hjälpa mot migrän. Kanske kan det hjälpa mot min huvudvärk också? Det är värt att testa. Även detta får jag helt gratis då gubben min fixade ett litet jobb på studion där jag ska göra den. =)
 
Ikväll ska vi dock bara ta det lugnt och se på när Stina W dansar i Let´s Dance.
Förhoppningsvis kan vi somna i soffan och bara vila lite. Det har varit en påfrestande vecka på många vis även om vi fått god mat och har varit på bio.
 
Livet som kroniskt sjuk gör att sådant som för andra kan vara en vardagsgrej kan vara riktigt jobbigt och det glömmer många bort.
Min EDS och mina andra diagnoser kan ställa till det rejält, eller vad säger ni om i onsdags natt när jag gick uipp och kissade TIO gånger? Inte bara sitta och droppa utan verkligen blev kissnödig varje gång och var tvungen att gå upp och verkligen gå på toa.. Det blev inte mycket sömn. Och det beror på endometriosen. Antagligen låg något och tryckte på blåsan.
Hormonerna hjälper hyffsat men får inte bort allt tydligen.
 
Så att inte få sova ordentligt, stressa över vår obefintliga ekonomi och plugga är rätt påfrestande.
 
Men ikväll.. Inte ett måste. Inga krav. Bara lugn och ro och lite chips i soffan..
 
Kram på er
Pauline
 
Ps. Jag upptäckte till min glädje att jag är rätt lik min älskade mamma idag.. :)
 
 

Kommentera här: