Oh My God!!

Ja..

Vad säger man?
Sixx AM har skapat ny musik. Inte vilken musik som helst heller utan de har tagit intensiteten och den fantastiskt poetiska lyriken från de Första två skivorna och har bakat in det i en ny skön lite mer intensiv hårdrrock än vi fick höra på Modern vintage.

Vi var kanske trettio personer som satt och lyssnade och när i princip alla sitter och trummar och smått headbangar och avslutar varje låt med en spontan applåd då händer nånting. Man känner i själen hur musiken sugs in och man vet. Man vet att den här plattan ska jag bara ha.

In kommer bandet. Och denna gången var det stressigt som satan så det hann ställas tre eller fyra frågor innan vi skyndades in för tre snabba klick framför kameran och ut. 
Men jag skakade hand med Nikki och kramades med James och Dj.

Jag och några till hängde utanför och hade en jäkla tur så jag hann få Dj:s och James autografer på min arm men precis när Nikki tog pennan blev han inknuffad i  taxin för att de inte skulle missa flyget. Surt men vad fan. Han diggade tatueringen och det gjorde de andra med!

Inga mobiler var tillåtna under träffen men fina Annika lyckades knäppa en rätt skön bild på Nikki på väg ut.


Det där leendet är ännu skönare i verkligheten, det kan jag lova.


Jag är tröttare än tröttast och sitter nu på nattbussen till Göteborg. Är framme 05:50 så nu ska jag försöka sova lite så jag orkar med morgondagens föreställning!!

Massor av lyckliga kramar till er
Pauline 

Ps. De doftade jättegott, alla tre ;) haha 

Kommentera här: