Så vad händer??

Jo det är mycket skola och smycken just nu. Eller ja, smycken fram till förra helgen när julmarknaden var och det var så roligt!!
Jag har varit på Storgatan 20 och sålt lite efter det och kommer att vara där innan jul med men för tillfället är jag i Eskilstuna hos mamma.
 
Så vad gjorde jag igår då?
 
Jo!!
 
Jag var i Stockholm och träffade Scott Gorham (Thin Lizzy, Black Star Riders) och Damon Johnson (Alice Cooper, Brother Cane och Black Star Riders) och fick lyssna på 6 låtar från Black Star Riders kommande album Heavy Fire!
 
Jag måste säga att detta antagligen kommer vara min favorit av det de gjort hitills.
Med låtar som Who rides the tiger och Testify or say goodbye har de fått lite mer tyngd i musiken men oroa er inte, Scotts gitarrer har fortfarande det bekanta ljudet och man kan höra hur de har kombinerat det igenkännbara med det moderna.
 
Vansinnigt bra!
 
När jag frågade om de tänkte fortsätta med pinuptema på omslagen fick jag svaret att de frångått det för en lite annan riktning, Damon talade om att hans dotter plockat upp albumet innan som 6 åring och sett lite bekymrad ut innan hon frågat: "Why is this woman riding a pickle?" Detta lockade till glada skratt och hela frågestunden kantades av humor och anekdoter. De båda verkade känna en stor respekt för varandra som musiker och deras förmåga att skapa nya musik med inspioration från deras tidigare arbeten verkar locka till en härligt kreativ institution som numera är Black Star Riders. Sweden Rock känns, om möjligt, ännu mer lockande nu!
 
De var båda supertevliga och jag blev både generad och glad när Scott kramades och pussades med mig.
 
Jag ser fram emot att få bilderna från träffen och kommer givetvis att posta dem till absurdum i alla sociala medier som går för jag menar.. Hallå? Starstruck much? ;)
 
Kram på er
Pauline
 
 
På väg till Stockholm igår morse.. Är fortfarande trött ;)
 

Kommentera här: