Otur? Skojjar du?

Hej på er!
 
Som ni vet så har jag semester och har spenderat en vecka på Sweden Rock Festivalen och åkte nästan direkt efter det till London.
 
So far so good.
 
Nu ska ni får höra hur ett otursdygn funkar i min värld.
 
Måndag 9/6 Stiger upp tidigt och äter frukost med älsklingen. Jag har knappt sovit pga mardrömmar hela natten.
Packar, får ner tandborsten och rusar till bussen. Kliver på bussen och hittar inte plånboken!! Hittar den efter flera minuter. Tur att det var en tålmodig chaufför.
 
Inväntar Swebus 835 mot Stockholm. Kommer ombord och platsen jag hittar ser bra ut. Tills vi börjar åka. Fläkten är trasig så jag sitter i drag hela vägen.
 
Kollar saldot på internetbanken. Ett autogiro har fördröjts och dragits så jag har inte pengar till tåget när jag kommer fram!! Ringer sambon som överför pengarna.
 
Kommer fram till Stockholm och skyndar ur bussen. Tar min väska och skyndar iväg mot centralen. Inser efter 100 meter att jag tagit FEL VÄSKA! Rusar mot bussen och mitt i gatan... Tappar jag byxorna..
 
Jag reagerar kvickt. Drar upp dem igen och skyndar tillbaka med väskan. Vid bussen står en förtvivlad liten asiatisk man och en busschaufför som ser förstörd ut.
Vi byter väskor och allt är väl.
 
Jag fixar tågbiljetter och köper en kaffe. Tar mig till perrongen och två minuter innan tåget ska gå byter de självklart perrong. Nåja.
 
Jag hinner med tåget och kommer till Eskilstuna. Mamma och syster möter mig och när jag sätter mig i bilen så spricker byxorna!! Syrran hämtar väskan ur bagaget och jag får byta till shorts i baksätet.
 
Vi kommer hem och ungerfär 5 minuter efter att vi kommit in inser jag det. Det som inte får hända.
Jag har glömt passet i Kalmar. 36 mil bort!!!!
 
Ringer runt som en galning för att kolla om det går att prdna.
Ja. På Arlanda kan vi fixa akutpass.
 
Vi lägger oss tidigt och åker till Arlanda tidigt. Kommer in till gräns/tullpolisen och jag lämnar in mitt leg. Hon kollar på det och säger: " Men det här legget har ju gått ut? " Jag bara gapar.
 
Som tur var får min syster legitimera mig.
 
Efter det var resan underbar.
 
;)
 
Kram på er
Pauline